SteriClean Industry

A SteriClean Industry költséghatékony felhasználását a kiválasztott permetezés technika nagyban befolyásolja. A SteriClean Industry olyan kontaktszer, amit hagyományos permetezővel könnyen ki lehet juttatni a következő dózisokban:

hatás koncentráció behatási idő
baktericid 25% 30 perc
fungicid 80% 30 perc
virucid 100% 30 perc

Permetezés
A SteriClean Industry készítményt falak, pultok, edények, berendezések, tartályok sterilizálása előtt a felületeket tisztítsa meg, várja meg, amíg a forró felületek lehűlnek, majd permetezze a szert a kezelendő felületre 100%-os vagy a fertőtlenítésnek megfelelő töménységben, majd hagyja hatni. Hagyományos permetezés technikai megoldás esetén magas porlasztású fúvókák használatával 30-80 mikron nagyságú cseppek biztosítják a gazdaságos anyagfelhasználást. SteriClean Industry használható műanyagon, csempén, kerámián, üvegen, rozsdamentes acélon, márvány, gránit, üvegkerámia és teflon felületen.

Ködképzés
A ködképzés lényege, hogy nagyon apró, 10-50 mikron nagyságú, levegőben úszó, lebegő aeroszol cseppeket állítsunk elő. Az ilyen apró cseppek zárt térben órákig lebegnek, ezalatt a teljes térfogatot kitöltik, és a légtérrel érintkező felületet tökéletesen bevonják. A ködképzéssel mind a légteret, mind pedig a felületeket csöpögésmentesen lehet fertőtleníteni, így a kezelés után minden száraz marad. A hagyományos permetezőkhöz képest a ködképzéssel a felhasznált víz 96%-a megtakarítható, magasabb hatékonyság mellett.

Légtér fertőtlenítése esetén 4 l/1000 légköbméter dózisban, 100%-os töménységben hidegködképző gép segítségével védelmet nyújt a levegőben terjedő mikrobák ellen. A kezelés megkezdését követően a hűtő- és fűtőrendszert normál üzemmódban, zárt szellőzés mellett kell üzemeltetni, a megfelelő légkeverés érdekében. A kezelés 30 perces behatási ideje után a helyiség újra használatba vehető, a szer alkalmazása egyszerű és veszélytelen, nem támaszt különleges személyi és gépi igényt.