SteriClean Plant

SteriClean Plant növénykondicionáló szer

SteriClean Plant a növények kondicionálására kiváló kontaktszer. Ajánljuk szántóföldi kultúrák, zöldségfélék, gyümölcs és szőlő termesztéséhez. SteriClean Plant a növény általános kondícióját javítja, továbbá:

  • a növény magasságát növeli,AÖP programban +1 pont
  • nagyobb lombfelületet eredményez,
  • a virágok számát növeli,
  • összes termésszámot és terméstömeget növeli,
  • a bogyók méretét, fürttömegét növeli.

Szőlőn elvégzett kísérleteink tapasztalatai alapján a SteriClean Plant hatékonyan javítja a növény kórokozókkal szembeni ellenálló képességét.

 

SteriClean Plant kannaMegfigyelésünk szerint 10%-os oldattal lepermetezett sebzett, repedezett gyümölcsön vagy bogyón – például jégverés után – a sérült felület gyorsan beforr. SteriClean Plant a növény különböző fenológiai fázisában is használható, nem szívódik fel, szermaradvány nem marad hátra és az élelmezési várakozási ideje 0 nap. Virágzó kultúrnövényekben és virágzó gyomnövények jelenléte esetén nem alkalmazható.

SteriClean Plant világoszöld színű, pH 2,5 ± 0,5 értékű, enyhén savas hatású, klórszagú folyadék, ami kálium-hipoklorit, hidrogén-peroxid, klórdioxid és ózon hatóanyagot tartalmaz. A hatóanyagok modern, elektrokémiai eljárás után magas redoxpotenciálú anyagokká változnak, így a SteriClean fizikai úton fejti ki hatását.

SteirClean Plant almafa lisztharmat kísérlete

SteirClean Plant almafa lisztharmat kísérlete. A felvételt a Pázsitlabor Kft. készítette Mágori Tibor és Heisz Tamás növényorvos kutatása keretében. A mikroszkópos felvételen jól látható, hogy az almafa lisztharmat konídiumjára permetezett SteriClean azonnal inaktiválja  azokat.

 

  

Hideg ködképzés dióültetvényben SteriClean Plant-tel

SteriClean Plant kijuttatása PulsFog Bio K-22 hideg-ködképzővel